Η Ηλιάνα Τζίμα στο πλευρό του Γιάννη Αποστόλου για το Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 09:08 Η Ηλιάνα Τζίμα στο πλευρό του Γιάννη Αποστόλου για το Δήμο Στυλίδας

Την πρώτη της εμφάνιση στον εκλογικό στίβο κάνει η Ηλιάνα Τζίμα διεκδικώντας μια θέση σαν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Στυλίδας με τον Γιάννη Αποστόλου και τον Συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε»

Μεγαλωμένη στην Πελασγία έφυγε για σπουδές στην Αθήνα. Σπούδασε Γεωλογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Γεωλογία και Γεωπεριβάλλοντος. Ασχολήθηκε ενεργά με το επάγγελμα τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και μετά από αυτό, παίρνοντας μέρος σε πολλά συνέδρια και συμμετέχοντας σε εθελοντικές ανασκαφές.

Άλλωστε η Ηλιάνα πιστεύει πως «μας διαπλάθει ότι έχουμε ζήσει, μας καθορίζει ότι έχουμε αισθανθεί και μας οδηγεί ότι ονειρευόμαστε». Στη συνέχεια έκανε την εξειδίκευσή της παίρνοντας το μεταπτυχιακό τίτλο στην Διαχείριση Αποβλήτων από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Ο εθελοντισμός και η προσφορά είχαν φυτευτεί μέσα της από την εφηβεία, αφού με μια ομάδα συνομήλικων αποφάσισαν να ιδρύσουν την Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας, πραγματοποιώντας πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα ενεργοποιώντας και άλλους νέους του χωριού. Αποχώρησε μετά από κάποια χρόνια για προσωπικούς λόγους. Εξάλλου όπως δηλώνει «το μυστικό της αλληλεγγύης είναι να είσαι ανοιχτός στον άλλο, τον άγνωστο άνθρωπο, να προσφέρεις,  να νοιάζεσαι και τελικά να γεμίζεις εσύ ο ίδιος». 

Στην Πελασγία επέστρεψε πριν μερικά χρόνια αποφασίζοντας να μείνει και να εργαστεί μόνιμα. Το δημιουργικό της πνεύμα, η αστείρευτη πηγή για δράσεις, που έχουν ως στόχο την προσφορά και την ανάπτυξη του τόπου της, είναι αυτά που την έκαναν να απαντήσει θετικά στην πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Στυλίδας Γιάννη Αποστόλου για έναν καλύτερο Δήμο.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση