Ο καρδιολόγος Στέργιος Θεοδώρου στο πλευρό του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 08:00 Ο καρδιολόγος Στέργιος Θεοδώρου στο πλευρό του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Πολλά χρόνια τώρα ο καρδιολόγος Στέργιος Θεοδώρου δίνει τη μάχη στην πρωτη γραμμή, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας κερδίσει την ευγνωμοσύνη των ασθενών και το σεβασμό των συναδέλφων του.

Είναι ένας από τους αγαπητούς γιατρούς του ΓΝ Λαμίας, που συστρατεύθηκε με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, για να βάλει το δικό του λιθαράκι, «ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας και τους δημότες της...», όπως ο ίδιος αναφέρει.

Ο Στέργιος Θεοδώρου είναι γέννημα θρέμμα Λαμιώτης και είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νότα Μπαλαγιάννη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Έλενα και τον Γιώργο. που είναι μαθητές Λυκείου.

Είναι ειδικός καρδιολόγος στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με βαθμό Επιμελητή Α', όπου για περισσότερα από 15 χρόνια είναι στην πρωτη γραμμή ως νοσοκομειακός γιατρός, στηρίζοντας το ΕΣΥ, που δοκιμάζεται, όπως στην περίοδο του Covid - 19. Διετέλεσε μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΓΝ Λαμίας, ενώ έχει πάρα πολλές παρουσιάσεις και συμμετοχές τόσο σε εγχώρια όσο και σε διεθνή συνέδρια.

«Η καθημερινή μου επαφή με τους ασθενείς – συμπολίτες μου, η αγάπη για την πόλη μου αλλά και η επιθυμία μου να προσφέρω στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο με ώθησαν να θέλω να δραστηριοποιηθώ πιο ενεργά με αποτέλεσμα να θέσω την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου «Δύναμη Ανάπτυξης για την Λαμία», δηλώνει ο ίδιος στο LamiaReport και προσθέτει.

«Με αίσθημα ευθύνης και διάθεση για σκληρή δουλειά θέλω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας και τους δημότες της. Με όραμα για μια πόλη σύγχρονη, λειτουργική, ασφαλή και πάνω απ' όλα "ζωντανή". Με στόχο να προστατέψουμε και να αναδείξουμε τη φυσική και πολιτιστική της κληρονομιά. Με σκοπό να έχουμε έναν Δήμο όπου επίκεντρο είναι ο άνθρωπος και η ποιότητα ζωής του. Με γνώμονα την προστασία και την προαγωγή της δημόσιας υγείας. Για μια Λαμία με Δύναμη Ανάπτυξης».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση