Στον Δικηγορικό Σύλλογο ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 08:10 Στον Δικηγορικό Σύλλογο ο Θύμιος Καραΐσκος

«Η Δικαιοσύνη αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για μια ευνομούμενη και δημοκρατική κοινωνία και εμείς από κοινού θα παλέψουμε για αυτό!», αναφέρει στη δήλωσή του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων.

Από τον Δικηγορικό ξεκίνησε τις επαφές με τους φορείς ο Θύμιος Καραΐσκος, συνοδευόμενος και από τους συναδέλφους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού "Περήφανη Πόλη"

«Ξεκινήσαμε τις επαφές με τους φορείς από έναν οικείο και γνώριμο χώρο για εμένα. Από έναν κλάδο που έχει δώσει σημαντικές μάχες για τη δικαιοσύνη και την ευημερία της κοινωνίας.

Επισκεφθήκαμε τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας και συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων για ζητήματα, όπως το νέο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, η στελέχωση κρίσιμων δικαστικών υπηρεσιών και η επιτάχυσνη της δικαιοσύνης προς όφελος του πολίτη.

Η Δικαιοσύνη αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για μια ευνομούμενη και δημοκρατική κοινωνία και εμείς από κοινού θα παλέψουμε για αυτό!», δήλωσε ο Θύμιος Καραΐσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση