Ένας άσσος κρυμμένος στο μανίκι του Πανουργιά Παπαϊωάννου!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 09:00 Ένας άσσος κρυμμένος στο μανίκι του Πανουργιά Παπαϊωάννου!

Γεωργία Καραγκούνη: Εκπαιδευτικός, Μητέρα, Επιχειρηματίας - Ένα όνομα συνυφασμένο με την εργατικότητα, την οργάνωση, την στοχοπροσήλωση, την θέληση και τελικά την επιτυχία!

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Λαμία η Γεωργία Καραγκούνη γνωρίζει καλύτερα από πολλούς την πορεία της πόλης μας. Ταγμένη στον κλάδο της Ξενόγλωσσης εκπαίδευσης για 24 συναπτά έτη, αλλά και μητέρα δύο εφήβων βιώνει τα άγχη και τις ανησυχίες κάθε γονέα εκ των έσω!

Η εμπειρία της στην επιχειρηματικότητα τα τελευταία 12 χρόνια, ως ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών στα Γαλανέικα, προσδίδει ένα ξεχωριστό στοιχείο στην ενασχόλησή της με τα κοινά συναισθανόμενη τον παλμό της τοπικής επιχειρηματικότητας!

Η ίδια είναι κάτοχος μεταπτυχιακού  τίτλου με άριστα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και Διδακτική ΜΑ, πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, ενώ από το βιογραφικό της δεν λείπει η  εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Πέραν της επαγγελματικής της έντονης δράσης και δραστηριότητας , τα τελευταία χρόνια αποτελεί εξωτερική συνεργάτιδα- εξετάστρια σε κορυφαίο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο (Michigan) έχοντας της επιμέλεια διεξαγωγής εξετάσεων ξενόγλωσσων πιστοποιητικών υψηλού κύρους ανά την Ελλάδα.

Έχοντας επιδείξει αξιοσημείωτη ικανότητα στην επικοινωνία και την συνεργασία με το κοινό, δυναμισμό, θέληση, άριστες οργανωτικές δεξιότητες, η Γεωργία έχει βάλει το λιθαράκι της στην πολιτιστική ανάταξη της πόλης μας, μέσα από δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα που αφορούν γονείς και εφήβους .

Αφοσιωμένη στην υποστήριξη και ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια, δεσμεύεται απέναντί μας να συμβάλει στην επίλυση των συνθετών κοινωνικών προκλήσεων. Μέσα από πρωτοβουλίες που θα προωθούν την εκπαίδευση, τον εθελοντισμό ,το περιβάλλον και την πολιτιστική ανάπτυξη, επιδιώκει την ουσιαστική αλλαγή στο πολιτιστικό/κοινωνικό τοπίο και την έμπρακτη συμβολή στην ολοκληρωμένη ευημερία της πόλης μας.

«Πιστεύω στη δύναμη της συλλογικής προσφοράς και σας καλώ να γίνετε σύμμαχοι και κινητήριος δύναμη σε αυτή την προσπάθεια. Ζήτω λοιπόν την στήριξη σας δια της ψήφου εμπιστοσύνης σας, ώστε Μαζί να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας....», σημειώνει η Γεωργία Καραγκούνη σε ανάρτησή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση