«Είμαι πολύ περήφανος να περπατώ στην Ανατολική Φθιώτιδα δίπλα στον Φάνη Σπανό»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 08:20 «Είμαι πολύ περήφανος να περπατώ στην Ανατολική Φθιώτιδα δίπλα στον Φάνη Σπανό»

Στα δικά του μέρη περπάτησε με τον Φάνη Σπανό ο γνωστός επιχειρηματίας και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πανουργιάς Πανουργιάς, στην περιοδεία που έκανε ο Περιφερειάρχης Στερεάς στην Ανατολική Φθιώτιδα, συνοδευόμενος από μέλη της ομάδας του.

«Ο Φάνης παράγει έργο, αλλάζει την Στερεά Ελλάδα, χωρίς έπαρση, χωρίς πολλά λόγια. Με πράξεις! Έτσι με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του....», είχε πει ο Πανουργιάς Πανουργιάς στη συνέντευξή του στο LamiaReport και τώρα δηλώνει υπερήφανος γι αυτή την επιλογή του.

 

«Είμαι πολύ περήφανος να περπατώ στην Ανατολική Φθιώτιδα δίπλα στον Φάνη Σπανό, σαν φίλος του, σαν υποψήφιος του.

 

Μόνο την τελευταία τετραετία η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει εκτελέσει, υλοποιεί και προγραμματίσει έργα άνω των 25 εκατομμυρίων ευρώ, και είμαστε ακόμα στην αρχή!

Με την στήριξη σας, θα είμαι η δυνατή φωνή σας στο Περιφερειακό Συμβούλιο...», αναφέρει στην ανάρτησή του μετά την περιοδεία ο Πανουργιάς Πανουργιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση