Σήμερα τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Γιώργου Χαντζή στη Μακρακώμη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 08:57 Σήμερα τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Γιώργου Χαντζή στη Μακρακώμη

Μετά το Εκλογικό Κέντρο της Σπερχειάδας σειρά έχει η Μακρακώμη.

«Ενωμένοι συνεχίζουμε!. Προχωράμε μπροστά, συνεχίζοντας να φέρνουμε τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος μας...», δηλώνει ο Γιώργος Χαντζής, που είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Σπερχειάδα.

«Χθες, η Σπερχειάδα γέμισε χαμόγελα, ενθουσιασμό και ελπίδα. Είμαστε ευγνώμονες για την παρουσία και την υποστήριξη όλων όσων παρευρέθηκαν χθες και #ένωσαν τις δυνάμεις τους με την "Δύναμη Προοπτικής." Είναι αυτή η ενότητα που μας καθοδηγεί προς την νίκη και την ευημερία...», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Μακρακώμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση