Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Θα είμαστε δίπλα στη Μητρόπολη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 11:36 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Θα είμαστε δίπλα στη Μητρόπολη»

Η διαβεβαίωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας για τη στήριξή του στο έργο της Μητρόπολης.

Συνάντηση με τον Φθιώτιδος Συμεών είχε τη Δευτέρα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται εμπράκτως δίπλα στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Φθιώτιδας.

«Αποτελεί μοναδική τιμή για τον τόπο μας να έχει ως ποιμενάρχη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ. Συμεών. Έναν εμπνευσμένο άνθρωπο με βαθιές κοινωνικές ευαισθησίες, που επιτελεί ένα πλούσιο κοινωνικό, πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο.
Τον ευχαριστώ θερμά για τη σημερινή συνάντηση, κατά την οποία τον διαβεβαίωσα ότι θα συνεχίσω, εφόσον μου κάνουν την τιμή οι συνδημότες μου και ως Δήμαρχος Λαμιέων, να βρίσκομαι εμπράκτως δίπλα στο έργο της Μητρόπολης, σταθερός αρωγός των σημαντικών πρωτοβουλιών που λαμβάνει για το καλό του τόπου
», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση