Το "Ευχαριστώ" του Χρήστου Γεωργίου για την εκλογή του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 17:41 Το "Ευχαριστώ" του Χρήστου Γεωργίου για την εκλογή του

Ο γνωστός γιατρός - χειρουργός Χρήστος Γεωργίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος στη Φθιώτιδα με τον Φάνη Σπανό και μάλιστα στη δεύτερη θέση με 7.773 σταυρούς.

«Θα καταβάλω και κάθε ανθρωπίνως δυνατή  προσπάθεια στα μέτρα των δυνατοτήτων μου , για να επιβεβαιώσω την επιλογή σας , τιμώντας την εμπιστοσύνη σας , με μόνο σκοπό και στόχο  μία  Στερεά  Ελλάδα και μία Φθιώτιδα πιο  ισχυρή , πιο ευημερούσα , πιο ανθρώπινη...», αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Χρήστος Γεωργίου.

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Προέδρου του ΙΣΦ Χρήστου Γεωργίου:

Φίλες και Φίλοι.

Τα δεκαπέντε  χρόνια  που  άσκησα την  Ιατρική  στο Νοσοκομείο  της Λαμίας ,πάντα στην πρώτη γραμμή  ως μάχιμος  χειρουργός  , ένιωσα  πολλές φορές τυχερός και ευλογημένος  εισπράττοντας την αγάπη , αλλά και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών  μου για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρείχα , γεγονός που μου έδινε  δύναμη  και διάθεση προσφοράς .

Την ίδια εκτίμηση , εμπιστοσύνη  και αγάπη  στο πρόσωπό μου  εισέπραξα  για μία ακόμη φορά  το βράδυ της  Κυριακής  8 Οκτωβρίου βλέποντας τα εκλογικά  αποτελέσματα  στην περιφέρεια ,όχι ως ιατρός,  αλλά ως υποψήφιος περιφερειακός  σύμβουλος .

Ολόψυχα οφείλω σε όλους εσάς ένα  πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ!

Επιπροσθέτως , νιώθω την ανάγκη να αναλάβω απέναντί σας και μία επιπλέον δέσμευση . Πέραν πλέον των ιατρικών  μου υποχρεώσεων θα καταβάλω και κάθε ανθρωπίνως δυνατή  προσπάθεια στα μέτρα των δυνατοτήτων μου , για να επιβεβαιώσω την επιλογή σας , τιμώντας την εμπιστοσύνη σας , με μόνο σκοπό και στόχο  μία  Στερεά  Ελλάδα και μία Φθιώτιδα πιο  ισχυρή , πιο ευημερούσα , πιο ανθρώπινη !

Σας  ευχαριστώ από καρδιάς  όλους !

Γεωργίου  Χρήστος - Δημήτριος,
Χειρουργός, Πρόεδρος ΙΣΦ
Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση