Ευθυμία (Έμι) Αργυροπούλου: «Θα κάνω οτιδήποτε μπορώ, για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 14:50 Ευθυμία (Έμι) Αργυροπούλου: «Θα κάνω οτιδήποτε μπορώ, για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας»

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ευθυμίας (Έμι) Αργυροπούλου, η οποία εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος Λαμιέων με το Συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

«Σας είμαι ευγνώμων, γιατί γίνατε το τείχος ασφαλείας μου στις δυσκολίες που αντιμετώπισα, τις οποίες ξεπέρασα με τη στήριξή σας...», αναφέρει μεταξύ άλλων η γνωστή δικηγόρος και νυν Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ευχαριστήριας ανακοίνωσης:

«Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς τους Συνδημότες μου, που με τιμήσατε με την ψήφο σας, εκλέγοντας με στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων.

Θα κάνω οτιδήποτε μπορώ, για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας. 

Σας είμαι ευγνώμων, γιατί γίνατε το τείχος ασφαλείας μου στις δυσκολίες που αντιμετώπισα, τις οποίες ξεπέρασα με τη στήριξή σας.

Έδωσα έναν αγώνα με εντιμότητα και σεβασμό προς όλους τους συνυποψηφίους μου και στο τέλος τον κέρδισα μαζί σας.                                       

Ευχαριστώ τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Πανουργιά Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη, που έδειξε στο πρόσωπό μου.  

Συγχαίρω όλους τους νεοεκλεγέντες όλων των συνδυασμών. Εύχομαι, να έχουμε μια δημιουργική θητεία με ουσιαστικό έργο, που είναι αναγκαίο για την επανεκκίνηση του Δήμου Λαμιέων.  

Κλείνοντας, θέλω,να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και το άμεσο περιβάλλον μου, που με έχουν στηρίξει σε όλα τα βήματα μου και έχουν σταθεί βράχοι για εμένα. 

Σας ευχαριστώ όλους!» 

Ευθυμία Ι. Αργυροπούλου
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση