Υποψήφιος για Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ ο Πανουργιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 14:23 Υποψήφιος για Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ ο Πανουργιάς

Ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων είχε τονίσει και προεκλογικά στη συνάντηση που είχε με στελέχη του Φο.Δ.Σ.Α, ότι η διαχείριση των απορριμμάτων είναι στις πρώτες προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής.

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Μιλώντας στην εκπομπή "Βήμα για Όλους" και στο Γιώργο Σιμόπουλο, ο κ. Παπαϊωάννου υπογράμμισε πως το θέμα των απορριμμάτων είναι στις πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής και αποκάλυψε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. 

Τη θέση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σε μέσα ενημέρωσης του γειτονικού νομού, φέρονται πως θα διεκδικήσουν ακόμα ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής και ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου που επανεκλέχθηκαν στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές.

Αξίζει να επισημανθεί, τέλος, πως πρώτος πρόεδρος του Φορέα ήταν από το 2014 έως το 2019 ο Νίκος Σταυρογιάννης, ενώ από το 2019 έως σήμερα τη θέση κατέχει ο Θύμιος Καραΐσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση