Στο χειρουργείο ξαφνικά ο Φάνης Σπανός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 18:16 Στο χειρουργείο ξαφνικά ο Φάνης Σπανός

Από το Περιφερειακό Συμβούλιο στο χειρουργείο, βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο οποίος υπεβλήθη σε σκωληκοειδεκτομή στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας!

Ευδιάθετος παρά την απρόσμενη περιπέτεια, ο Περιφερειάρχης μοιράστηκε με τους διαδικατυακούς του φίλους τις στιγμές μετά το χειρουργείο, ευχαριστώντας τους απλούς πολίτες και τους συνεργάτες του για το ενδιαφέρον και φυσικά το προσωπικό του Νοσοκομείου και το γιατρό που ανέλαβε την αφαίρεση της σκωληκοειδούς απόφυσης.

«Καλημέρα σε όλους με θερμές ευχαριστίες για το συγκινητικό ενδιαφέρον και τις ευχές σας!

Ένα μικρό, απρόοπτο πρόβλημα υγείας (σκωληκοειδίτη) είχε ως αποτέλεσμα να βρεθώ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, οπού χειρουργήθηκα και πλέον αναρρώνω δουλεύοντας και …ταλαιπωρώντας τους συνεργάτες μου τηλεφωνικά και ιντερνετικά!

*Από καρδιάς ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου μας, που, αν και ολιγάριθμο, ξεχειλίζουν από γνώσεις, ευγένεια και επαγγελματισμό! Doctor Falidas Vaggelis»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση