Ανακοινώνει Αντιπεριφερειάρχες ο Φάνης Σπανός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 19:05 Ανακοινώνει Αντιπεριφερειάρχες ο Φάνης Σπανός

Υπάρχουν τα "στάνταρ", αλλά θα έχουμε και εκπλήξεις στην ανακοίνωση για τους χωρικούς και θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες.

Ανανεωμένη και σαφώς ενισχυμένη βγήκε η περιφερειακή ομάδα του Φάνη Σπανού, από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και αυτό ακριβώς καθρεπτίζεται στο νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το οποίο θα ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα.

Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός προχώρησε σε συναντήσεις με όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους πριν καταλήξει στις αποφάσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport δύο ήταν τα βασικά ζητήματα που έγιναν ξεκάθαρα προς όλους:

1. Η αξιοποίηση όλων των περιφερειακών συμβούλων, αφού κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια για την ολοκλήρωση του αναπτυξιακού σχεδιασμού της Στερεάς Ελλάδας.

2. Σε κάθε περίπτωση, οι αιρετοί δεν πρέπει να λησμονούν ότι η πιο σημαντική ιδιότητα είναι αυτή του Περιφερειακού Συμβούλου, που τους έδωσε ο λαός και όχι τα ειδικά καθήκοντα που έχουν για κάποιο διάστημα της θητείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση