Χρυσόστομος Καρέλλης: «Οι υπόλοιποι φορείς τι φταίνε;»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 08:01 Χρυσόστομος Καρέλλης: «Οι υπόλοιποι φορείς τι φταίνε;»

Ξεκίνησε πολύ νωρίς η προεκλογική "μάχη" για το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Μπορεί οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας να αργούν ακόμα, όμως έχει ήδη ξεκινήσει ο "πόλεμος" και οι διεκδικητές παίρνουν θέσεις μάχης.

Οι πληροφορίες της στήλης των παραπολιτικών αναφέρουν ότι μέχρι τώρα έχουμε τρεις συνδυασμούς. Στον έναν θα είναι επικεφαλής ο νυν πρόεδρος Θανάσης Κυρίτσης, στον άλλον συνδυασμό θα είναι ο Χρήστος Σανίδας, μέλος της Δ.Ε. του  Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και στον τρίτο συνδυασμό θα είναι ο επιχειρηματίας Χρυσόστομος Καρέλλης, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει την πρόσφατη πρωτοβουλία της παρούσας διοίκησης "για την υπογραφή προσυμφώνου συναντίληψης & συνεργασίας μεταξύ των επιστημονικών, επαγγελματικών φορέων/συλλόγων της Π. Ε. Φθιώτιδας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας".

Δείτε την "δηκτική" ανάρτησή του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση