Τα Κάλαντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 12:43 Τα Κάλαντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τι δώρο έκανε ο Συμεών στον Δήμαρχο Λαμιέων, τον Μαέστρο και τα παιδιά της Φιλαρμονικής.

Το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Θεανθρώπου υπό τους ήχους και τις υπέροχες μελωδίες παιάνισε στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών και στο Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο η Δημοτική Φιλαρμονική.

Η εορταστική «επίσκεψη» της Δημοτικής μπάντας αρχικά έγινε στο Επισκοπικό Μέγαρο συνοδεία του Δημάρχου Λαμιέων και του εντεταλμένου Δημοτικού  Συμβούλου για τη λειτουργία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δημήτρη Αργυρίου.

Η Δημοτική Φιλαρμονική «φωταγώγησε μουσικά» την ατμόσφαιρα και σκόρπισε χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελα στο Επισκοπικό Μέγαρο. Ο οικείος ποιμενάρχης «άνοιξε την καρδιά του» αναφερόμενος στην πολύτιμη συνεργασία που έχει με το Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο σε όλα τα επίπεδα και ευχαρίστησε τον ίδιο αλλά και την Δημοτική Φιλαρμονική, για πολιτιστικό τους αποτύπωμα. 

Δείτε το βίντεο:

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμέων πέρα από την ευλογία και τα καλά λόγια για τα παιδιά της Δημοτικής Φιλαρμονικής, χάρισε σε όλους δώρα.

Δείτε το βίντεο:

Αμέσως μετά, η Δημοτική Φιλαρμονική βρέθηκε στο παλαιό Δημαρχείο όπου έψαλε τα κάλαντα στον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο ο οποίος ευχαρίστησε τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τη λειτουργία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δημήτρη Αργυρίου, το μαέστρο Δημήτρη Μαντά, αλλά και όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής για το σημαντικό έργο που επιτελούν, ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία, ευημερία και πρόοδο σε όλους.

Δείτε το βίντεο με τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής στο Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση