Όλη η ιστορία των Ραχών Φθιώτιδας σε μία έκθεση!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 11:15 Όλη η ιστορία των Ραχών Φθιώτιδας σε μία έκθεση!

Έκθεση φωτογραφικού και αρχειακού Υλικού με τίτλο: «Θύμησες….Ραχών» Α' μέρος - Διάρκεια έκθεσης: 31/07 - 06/08/2023, στο NISI Πολυχώρος.

Ο Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών «Αλόπη» και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους - Τμήμα ΓΑΚ Φθιώτιδας, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Θύμησες….Ραχών» Α΄μέρος, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023, ώρα 20.30 στον πολυχώρο «NISI» στις Ράχες.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες για την τοπική ιστορία των Ραχών όπως το ιδιοκτησιακό, την εκπαίδευση κ.α.

Η προϊσταμένη των ΓΑΚ Φθιώτιδας θα αναφερθεί στην αξία της διάσωσης των ιδιωτικών αρχείων και την σημασία τους για την διαφύλαξη της τοπικής ιστορίας.

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας συμμετέχει με το χορευτικό τμήμα.

Με το πέρας των ομιλιών θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ομώνυμης έκθεσης, η οποία περιλαμβάνει φωτογραφικό και αρχειακό υλικό από Ραχιώτες και τα ΓΑΚ Φθιώτιδας.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 6 Αυγούστου και θα είναι προσβάσιμη στον πολυχώρο «NISI» καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Ταυτόχρονα θα ανοίξει για το κοινό η Λαογραφική Συλλογή Ραχών, που φιλοξενείται στον Γυναικωνίτη του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους.

Η Λαογραφική Συλλογή θα είναι ανοιχτή από τις 31/7/2023 έως τις 6/08/2023, ώρες 20.00-21.30.

Να είστε όλοι εκεί!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση