H Γιώτα Νέγκα στο Κάστρο της Λαμίας για την μπλε Πανσέληνο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 12:13 H Γιώτα Νέγκα στο Κάστρο της Λαμίας για την μπλε Πανσέληνο

Απολαύστε σήμερα το βράδυ την πιο όμορφη Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στο κάστρο της πόλης με μια μοναδική φωνή! 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας μας προσκαλεί να απολαύσουμε τη δεύτερη Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με τη Γιώτα Νέγκα και το καλλιτεχνικό σχήμα της, στο Κάστρο της Λαμίας, την Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023.

Θα υπάρχει ψηφιακή ενημερωτική προβολή αναφορικά με τα πρόσφατα έργα που διεξάγει η Εφορεία στο Κάστρο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Λαμίας.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη (ώρα έναρξης: 21:00).


 
Το ίδιο βράδυ, ελεύθερη είσοδο θα έχουν οι επισκέπτες στην Αρχαιολογική Συλλογή Αταλάντης, στο Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας (Υπάτη) και στην Αρχαιολογική Συλλογή Ελάτειας (από 20:00 έως 24:00, με τελευταία είσοδο στις 23.15).

Στην Αρχαιολογική Συλλογή Αταλάντης θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις και ενημερωτική ομιλία από αρχαιολόγο της Εφορείας για σημαντικά ευρήματα που αποκαλύφθηκαν στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

Ξεναγήσεις από αρχαιολόγο θα πραγματοποιηθούν και στην Αρχαιολογική Συλλογή Ελάτειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση