Μάγεψαν το κοινό Αρβανιτάκη - Ζουγανέλη στα «Θερμοπύλεια»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 15:59 Μάγεψαν το κοινό Αρβανιτάκη - Ζουγανέλη στα «Θερμοπύλεια»

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Λαμιέων για τη χθεσινή συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Θερμοπύλεια 2023»

Δυο χαρισματικές καλλιτέχνιδες, σε μια βαθιά, γεμάτη ένταση, συγκίνηση και συναίσθημα ερμηνείες, σε μια μακρά μουσική και «πνευματική» διαδρομή, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη πιο «γεμάτες» από ποτέ, συγκλόνισαν με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες τους στη συναυλία που καθήλωσε το κοινό στο Λόφο του Κολωνού στις Θερμοπύλες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Θερμοπύλεια 2023» με τίτλο «Μαζί και το Καλοκαίρι».

Μια μαγική βραδιά από την πιο επιτυχημένη συνεργασία της χρονιάς, με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε, από τις δυο εμβληματικές ερμηνεύτριες του ελληνικού πενταγράμμου που πρόσφεραν απλόχερα ένα αξέχαστο live στους φίλους της ποιοτικής και έντεχνης μουσικής.

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λαμιέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Θερμοπύλεια» ενώ το παρών έδωσαν οι πολιτικές, πολιτειακές, αυτοδιοικητικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου, εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων καθώς και πλήθος κόσμου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση