Ημερίδα αφιερωμένη στην Άλκη Ζέη για τα 40 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 09:52 Ημερίδα αφιερωμένη στην  Άλκη Ζέη για τα 40 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Φθιώτιδας

To Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 10:00', στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Φθιώτιδας σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και με τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας, διοργανώνει Ημερίδα – Αφιέρωμα για τα 40 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου στο πλαίσιο του «Λογοτεχνικού Έτους Άλκης Ζέη»: «Τα παιδιά "συνομιλούν" με την Άλκη Ζέη».

To Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα έναρξης: 10.00΄στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας (Λεωνίδου 9-11).

Συνεργαζόμενα σχολεία:

2οΓυμνάσιο Λαμίας, 9ο Γυμνάσιο Λαμίας, Γυμνάσιο Μακρακώμης, ΓΕ.Λ. Αμφίκλειας, ΓΕ.Λ. Κ. Τιθορέας, 1οΓΕ.Λ. Λαμίας και 4ο ΓΕ.Λ. Λαμίας.

Ομιλητές:

- Θανάσης Αγάθος, αναπληρωτής καθηγητής Φιλολογίας ΕΚΠΑ
- Κώστας Στοφόρος, δημοσιογράφος, συγγραφέας

Θα ακολουθήσει προαιρετικό Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Ο κόσμος της Άλκης Ζέη» από τον  Κ. Στοφόρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση