Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Έξαρχο και Κυρτώνη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 18:43 Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Έξαρχο και Κυρτώνη

Από την Κοινότητα Εξάρχου ξεκίνησαν στο Δήμο Λοκρών οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Λοκρών με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 το απόγευμα.

Ο Δήμος Λοκρών, η Κοινότητα Εξάρχου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Υάμπολις» και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Η Δύναμις», υποδέχτηκαν στην πλατεία του Εξάρχου τους κατοίκους και τους επισκέπτες με ρακόμελο, αλμυρά και γλυκά εδέσματα, και πάνω από όλα με χαμόγελο.

Τα παιδιά του Δημοτικού μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αταλάντης Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε υγεία σε όλους τους κατοίκους του Εξάρχου, και μαζί του ευχήθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εξάρχου Αθανάσιος Σανιδάς, ο αιδεσιμότατος πάτερ Δημήτριος Χήτος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «Υάμπολις» Άννα Στεργίου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Η Δύναμις» Βασίλειος Πλατής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας Νικόλαος Σωτήρχου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ωδείου Μιχάλης Παπανικολάου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαποδίου Χρήστος Βαποράκης και οι κάτοικοι του Εξάρχου.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, μέσα σε εορταστικό κλίμα έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κυρτώνη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυρτώνης με την Πρόεδρο του Γεωργία Κυριαζή και τα μέλη του καλωσόρισαν τον κόσμο στη στολισμένη πλατεία της Κοινότητας Κυρτώνης, προσφέροντας ρακόμελο, αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αταλάντης Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος έκανε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλές γιορτές μαζί με τη Δημοτική Σύμβουλο Έλενα Κυριάκου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κυρτώνης Δημήτριο Κυριαζή, τον πάτερ Ισίδωρο και όλοι μαζί με τον κόσμο που παρευρέθηκε μέτρησαν αντίστροφα για την φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία του χωριού.

Δείτε φωτογραφίες από τον Έξαρχο:

002

003

004

005

006

007

008

Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή στην Κυρτώνη:

001

002

003

004

005

006

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση