Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αταλάντη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 12:05 Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αταλάντη (ΦΩΤΟ)

Με μαζική συμμετοχή πολιτών όλων των ηλικιών και μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αταλάντη χθες, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου.

Το δελτίο τύπου:

Η Δημοτική Φιλαρμονική Αταλάντης έδωσε το έναυσμα της εκδήλωσης και την συνόδευσε σε όλη τη διάρκεια της με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, η Σχολή Χορού «Baila Amor» και τα τμήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Σ Λοκρού κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου που γέμισε την πλατεία της πόλης.

Η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Αταλάντης τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα και τα παιδιά των ΚΔΑΠ υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους χόρεψαν και τραγούδησαν επί σκηνής μοιράζοντας τις δημιουργίες τους στα υπόλοιπα παιδιά. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε μαρκαδόρους σε όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, άφθονη ζεστή σοκολάτα προσφέρθηκε από τις εργαζόμενες στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και στο Βοήθεια στο Σπίτι Αταλάντης με την ευγενική χορηγία του Ozounis Catering και χυμοί και αναψυκτικά με την ευγενική χορηγία της κάβας του Δημήτριου Πουρναρόπουλου.  Παρούσα ήταν και η ΕΠΟΜΕΑ Δήμου Λοκρών για να παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που πρόσφεραν παιχνίδια second hand για τις οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, αυξάνοντας το αίσθημα της αλληλεγγύης. 

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Στις ευχές του επισήμανε την ανάγκη να αφήσουμε πίσω ό,τι μας χωρίζει και να προχωρήσουμε ενωμένοι για αυτά που μας ενώνουν στον τόπο μας! Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα παιδιά για τα οποία το αισιόδοξο μήνυμα των Χριστουγέννων είναι πιο έντονο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, κ. Μαρία Τζανακάκη, κ. Νικόλαος Σωτήρχου και κ. Παγώνα Δάρα, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Ωδείου κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο  Πρόεδρος  της Κοινότητας Τραγάνας κ. Δημήτριος Δανέλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαποδίου κ. Χρήστος Βαποράκης, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δημήτριος Νικολάου και κ. Παναγιούλα Καζάνα και πλήθος πολιτών και επισκεπτών.   

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση