ΠΑΣ Λαμία: Πως κύλησε η 2η μέρα προετοιμασίας στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 07:53 ΠΑΣ Λαμία: Πως κύλησε η 2η μέρα προετοιμασίας στο Καρπενήσι

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Δευτέρα 18/7 η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΣ Λαμία στο Καρπενήσι.

Το πρωί η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με στόχο τη βελτίωση της βασικής αντοχής και τη μυϊκή ενδυνάμωση.

Η απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση και συνεχίστηκε με ομαδική επιθετική τακτική, τελειώματα φάσεων και παιχνίδια κατοχής.

Μεταξύ των δύο προπονήσεων ο Γυμναστής της ΠΑΕ, Σάκης Παντελίδης παρουσίασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα το πρόγραμμα εκγύμνασης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με επεξήγηση των βασικών αξόνων που θα ακολουθηθούν τόσο στην προετοιμασία, όσο και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Την αποστολή επισκέφτηκε ο ορθοπαιδικός ιατρός της ΠΑΕ Απόστολος Χαμπίπης, ο οποίος παρουσίασε τον τρόπο συνεργασίας μεταξύ του ιατρικού επιτελείου και του αγωνιστικού τμήματος και ακολούθησε ένας πρώτος διαγνωστικός έλεγχος σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση