ΠΑΣ Λαμία: Πάμε… Γιάννενα με αισιοδοξία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 13:34 ΠΑΣ Λαμία: Πάμε… Γιάννενα με αισιοδοξία!

Πέντε επιστροφές στην 20αδα, αναμένεται να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας σε σχέση με την πρεμιέρα…

Με αισιοδοξία για νέο ξεκίνημα ο ΠΑΣ Λαμία φιλοξενείται σήμερα στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/8, 22:00’) για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Φέστα κατέλυσε από χθες στα Γιάννενα προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για την αντεπίθεση σβήνοντας το κακό ξεκίνημα απέναντι στην ΑΕΚ.

Αν και η πρεμιέρα επιφύλασσε το βαρύ 0-3, εντούτοις δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ότι η ομάδα δε δέχτηκε μεγάλη πίεση και αν έλειπαν τα ατομικά λάθη σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, αν σκεφτούμε μάλιστα ότι έχασε και πέναλτυ στο 0-0!

Επιπλέον στην πρεμιέρα, έλειπαν 10 παίκτες εκ των οποίων τους 7 τους λες και βασικούς!

Από αυτούς οι 5 επέστρεψαν στην 20αδα. Πρόκειται για τους Αντέτζο, Τζανδάρη, Μπεχαράνο, Γιακουμάκη και τον «αρχηγό» Σαράνοφ. Το πιο πιθανό είναι να δούμε τους 4 από αυτούς στο αρχικό σχήμα το οποίο θα είναι σίγουρα πιο επιθετικό σε σχέση με αυτό της ΑΕΚ κι ας μην αλλάξει το 3-5-2.

Ας δούμε την 20αδα που θα παρατάξει ο Τζιανλούκα Φέστα στα Γιάννενα:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Τσούκαλος.

Απόντες παραμένουν οι τραυματίες Καραμάνος, Μαρμαντίνι, ο νεοαποκτηθείς Μποάκιε, ο Ρόμανιτς και ο Γκέντσογλου. Εκτός 20αδας έμειναν, σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, οι Τρόπουλος, Μπενίτεζ, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης και Αναγνωστόπουλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση