MMA: Νικητής στην Ταϊλάνδη ο "Λαμιώτης" Κασελούρης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 06:32 MMA: Νικητής στην Ταϊλάνδη ο "Λαμιώτης" Κασελούρης

Σε αγώνα MMA της διοργάνωσης Thailand Fighting Championship, συμμετείχε ο αθλητής της Black Belt Academy, Σωτήρης Κασελούρης στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης.

Η μάχη ήταν εναντίον του Ινδού αθλητή Jenus Laishram στην κατηγορία κιλών bantamweight (-61 kgr), στο πιο ιστορικό γήπεδο της χώρας όπου έχουν αγωνιστεί θρύλοι των πολεμικών τεχνών όπως ο Buakaw.

Ο αγώνας άρχισε με τον Κασελούρη να αποκρούει ένα λάκτισμα στα πλευρά από τον Ινδό και η μάχη οδηγήθηκε στο έδαφος που είναι το δυνατό παιχνίδι του Σωτήρη.

Ο Έλληνας αθλητής χρησιμοποιώντας την τέχνη του Brazilian Jiu-Jitsu έπνιξε τον αντίπαλο του στον πρώτο γύρο και σημείωσε ακόμη μια επαγγελματική νίκη!

Δείτε το βίντεο του αγώνα:

Δίπλα του ήταν ο Λαμιώτης επιχειρηματίας Λουκάς Παπαβασιλείου, αλλά και αρκετοί ακόμα Έλληνες που βρίσκοταν στην περιοχή.

Η νίκη αυτή αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα και τη συνέπεια στην εκμάθηση πολεμικών τεχνών σε παιδιά και ενήλικες από την Λαμιώτικη ακαδημία, αφού συνεχώς φέρνει νίκες στο εξωτερικό, χωρίς να περιορίζεται στα στενά όρια της χώρας μας, κάνοντας τη Λαμία γνωστή σε όλη της κλίμακα της γης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση