Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο ματς Λαμία - Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 12:12 Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο ματς Λαμία - Παναθηναϊκός

Η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και οι νέες τιμές των διαρκείας…

Από 22 Σεπτεμβρίου είχε ενημερώσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ότι δε θα εκδοθούν εισιτήρια με τους «μεγάλους» της Super League, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη (με την ΑΕΚ είχε ήδη γίνει το παιχνίδι) και τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν από κοντά, μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Αυτό επαναλαμβάνει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ με νέα ανακοίνωσή της που αναφέρει τα παρακάτω:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης (ΕΔΩ) της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 από τις 22/09/2022 και των σχετικών αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη Σύσκεψη των μέτρων τάξης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 16/10 στις 19:30 στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος”, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου στον αγώνα θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Επίσης ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ως εκ τούτου, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί τα διαρκείας τους, η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αναπροσαρμόζονται ως εξής:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 15,16,17 από 150€ στα 120€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3,4,5 από 280€ στα 250€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 1,2 (οικογενειακές) από 150€ στα 120€»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση