Σε εξέλιξη το 1ο off - road festival στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 09:38 Σε εξέλιξη το 1ο off - road festival στη Λαμία!

Ένα χορταστικό τριήμερο για τους φίλους των 4x4, γεμάτο βόλτες και περιπέτεια στα βουνά της Φθιώτιδας, αλλά και βόλτες στην πόλη της Λαμίας.

Το 1ο off - road festival είναι γεγονός από το 4x4 club Lamias.

Το πρόγραμμα μας για το τριήμερο έχει ως εξής :

Παρασκευή 4/11

Υποδοχή στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας για τα πληρώματα που επιθυμούν να έρθουν από την Παρασκευή. (Κατόπιν συνεννόησης θα οργανωθεί νυχτερινή διαδρομή)

Σάββατο 5/11

9:30 Συγκέντρωση στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και διαχωρισμός σε κατηγορίες Κ1,Κ2,Κ3. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι διαδρομές στο βουνό υπό την συνεχή καθοδήγηση από οχήματα του club.
16:00 Επιστροφή στη Λαμία για ξεκούραση των πληρωμάτων.
18:00 Συγκέντρωση στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας όπου θα ακολουθήσει περιήγηση και επίδειξη των οχημάτων στο κέντρο της πόλης μέσα από τις πλατείες !!!

Κυριακή 6/11

10:30 Εκκίνηση πιστών Κ1,Κ2,Κ3 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σημείο ανάμεσα Δύο Βουνά - Κουμαρίτσι για παιχνίδι και πολύ κόφτη!!!

Δείτε φωτογραφίες από την πρωινή συγκέντρωση στο χώρο της ΠΕΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση