Χριστουγεννιάτικες φιλικές νίκες για τις Μικτές ΕΠΣΦ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 16:08 Χριστουγεννιάτικες φιλικές νίκες για τις Μικτές ΕΠΣΦ

Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έδωσαν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στο Βασδέκειο Στάδιο του Βόλου, οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της Θεσσαλίας.

Οι «μικροί» της Κ-14 του Νίκου Τσικρά επικράτησαν με σκορ 1-2 και η Κ-16 του Δημήτρη Πούλου με το ευρύ 1-4.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι το συγκρότημα του Νίκου Τσικρά, ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ δυνατά και από τα πρώτα κιόλας λεπτά είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών για να πετύχει πολλά τέρματα, αφού οι μεσοεπιθετικοί Σαντάρμης, Στεργίου, Κεραμίδας, Κολοβός πολιορκούσαν την αντίπαλη εστία, ενώ ο τερματοφύλακας Μπράνης ήταν εκεί όταν χρειάστηκε.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η ομάδα της Φθιώτιδας δέχθηκε ένα τέρμα από στημένη φάση στο πρώτο μέρος, το οποίο όμως δεν ήταν ικανό να αποτρέψει την επιθετικότητα των Φθιωτών.

Στο δεύτερο μέρος μετά τις διορθωτικές κινήσεις, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γ. Ανεστόπουλο και τελικά πήραν την νίκη με εκτέλεση πέναλτι του Σπυριδάκη, που είχε κερδίσει ο Τσιγαρίδας.

Κ14 ΕΠΣ Φθιώτιδας (Ν. Τσικράς): Μπράνης, Μιγκέλ, Ρήγας, Σπυριδάκης, Τσιλιφώνης, Σαντάρμης, Στεργίου, Λαμπαδιάρης, Σπανός, Κεραμίδας, Κολοβός

Έπαιξαν και οι: Πιτσίκας, Κράξος, Λίρας, Τσιγαρίδας, Κουσόβα, Τραγαζίκης, Ανεστόπουλος Γ., Ανεστόπουλος Α..

Στο άλλο παιχνίδι η επικράτηση της ομάδας της Φθιώτιδας ήρθε πιο εύκολα, αφού από την αρχή είχε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη με τους Καραδήμα, Τσιγαρίδα, Θεοδώρου και Τσιάβο.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων τελικά καρποφόρησε στο πρώτο 10λεπτο, όταν ο Τσιγαρίδας άνοιξε το σκορ, λίγα λεπτά αργότερα στο 23′ ο Θεοδώρου διπλασίασε τα τέρματα και στο 30ο λεπτό ο Σακελλάρης διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 52ο λεπτό, ενώ οι καίριες επεμβάσεις του Γραββάνη απέτρεψαν την επίτευξη περισσότερων τερμάτων για τους Θεσσαλούς.

Οι Φθιώτες κατάφεραν και ισορρόπησαν το παιχνίδι, ο Δημήτρης Πούλος φρεσκάρισε την ομάδα που δημιούργησε και πάλι πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία, είχε δοκάρι στο 58′ και πέτυχε τέταρτο γκολ με τον Χειμάρα στο 65ο λεπτό.

ΕΠΣ Φθιώτιδας (Δ. Πούλος): Γραββάνης, Σακελλάρης, Μπούτλας, Πιτσέλης, Παπαθανασίου, Τσιγαρίδας, Λιάγκας, Σαντάρμης, Θεοδώρου, Καραδήμας, Τσιάβος.

Έπαιξαν και οι: Πιτσίκας, Νάτσιουλας, Συρόπουλος, Σιόλος, Θεοδοσόπουλος, Πουγκακιώτης, Αγγελής, Βέργιος, Αντωνόπουλος, Σιάππας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση