TaeKwonDo: Χρυσά μετάλλια και εθνική ομάδα για τα παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 10:45 TaeKwonDo: Χρυσά μετάλλια και εθνική ομάδα για τα παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδας

Τέσσερις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα…

Νέες μεγάλες επιτυχίες για τα παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδας Ευθύμιου Βέτσικα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TaeKwonDo (ITF) το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά στις 24-26/02-2023.

Υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας master Αναστασίας Ντόβα (VIIΙ Dan), η 17χρονη Στεφανία και ο 15χρονος Δημήτρης , κατέκτησαν συνολικά 5 μετάλλια, 2 χρυσά η Στεφανία και 2 χρυσά και ένα αργυρό ο Δημήτρης, ο καθένας στην κατηγορία του.

Συγκεκριμένα οι αθλητές του συλλόγου ΑΓΣ Ζωγράφου Βέτσικα Στεφανία κατέκτησε τόσο την πρώτη θέση στα Tul 3 Dan στην κατηγορία των Νεανίδων όσο και στις Ειδικές Τεχνικές Αυτοάμυνας ομαδικό και ο Βέτσικας Δημήτρης, κατέκτησε την πρώτη  θέση στα Tul 2 Dan, την δεύτερη στις μάχες -57kgr στην κατηγορία των Εφήβων και την πρώτη θέση στις Ειδικές Τεχνικές Αυτοάμυνας.

Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης οι προαναφερόμενοι αθλητές πέτυχαν την συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο που θα διεξαχθεί στην Ιταλία στο τέλος του Απριλίου του 2023.

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ως μέλος της Ελληνικής αποστολής ΑΟΤΕ (ΙΤF) θα είναι και ο Πλοίαρχος Λ.Σ. Ευθύμιος Βέτσικας ως Διεθνής Διαιτητής Α΄ κατηγορίας μετά από σχετικό κάλεσμα της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και της σύμφωνης γνώμης της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση