Πρώτος και στο Πανευρωπαϊκό ο Λαμιώτης Παγκόσμιος πρωταθλητής Δημήτρης Μαντές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 08:08 Πρώτος και στο Πανευρωπαϊκό ο Λαμιώτης Παγκόσμιος πρωταθλητής Δημήτρης Μαντές

Ο αθλητής από τη Λαμία ανέβηκε για μια ακόμη φορά στο πρώτο βάθρο, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε και η αδελφή του Ηλιάνα Μαντέ.

Χρυσός και στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Athens challenge kick boxing που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας ο Λαμιώτης Παγκόσμιος Πρωταθλητής Δημήτρης Μαντές.

Πραγματοποιώντας μεγάλες νίκες και στα δύο στιλ KL και LC -69 kg απέναντι σε αθλητές μεγάλου επίπεδου από Βουλγαρία, Ελλάδα, Κροατία, Ισπανία κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια.

Να επισημάνουμε ότι είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που κατακτά την πρώτη θέση.

Επίσης η αδερφή του Ηλιάνα Μαντέ κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο συμμετέχοντες για πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στα αδέρφια ΜΑΝΤΕ για την μεγάλη τους επιτυχία, επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον δάσκαλο Παναγιώτη Σταμέλο για την εξαιρετική προετοιμασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση