Λαμιώτης πανηγυρίζει τρελά ανάμεσα σε 12.000 Τούρκους που έχουν μείνει «παγωτό»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 08:25 Λαμιώτης πανηγυρίζει τρελά ανάμεσα σε 12.000 Τούρκους που έχουν μείνει «παγωτό»

Viral το βίντεο του γνωστού οπαδού από τη Λαμία Αποστόλη Κέππα, με την περιγραφή του στο τρίποντο του Σλούκα που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, στο τελευταίο δευτερόλεπτο…

Για μία ακόμη φορά ο γνωστός Λαμιώτης οπαδός του Ολυμπιακού, Αποστόλης Κέππας έγραψε τη δική του ιστορία ακολουθώντας την αγαπημένη του ομάδα στο «φλεγόμενο» από 12.000 Τούρκους φιλάθλους, Κλειστό της Κωνσταντινούπολης.

Η live περιγραφή του στο εκπληκτικό buzzer-beater του Κώστα Σλούκα που χάρισε στο «Θρύλο» τη μεγάλη νίκη μέσα στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ήταν εξωπραγματική και έγινε viral στο διαδίκτυο.

Ακούστε την περιγραφή του και δείτε πως τον παρακολουθούν αποσβολωμένοι οι Τούρκοι φίλαθλοι:

Ο Αποστόλης Κέππας έχει γίνει γνωστός στο Πανελλήνιο ως ο φίλαθλος που βρίσκεται σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας Ομάδας και καταφέρνει να πανηγυρίζει δίπλα στους αθλητές μας, τεράστιες επιτυχίες που έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ελληνική αθλητική ιστορία.

Πάντα να πανηγυρίζουμε επιτυχίες Αποστόλη!...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση