Έτοιμη η Λαμία για τον «τελικό» με τον Ιωνικό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 09:50 Έτοιμη η Λαμία για τον «τελικό» με τον Ιωνικό

Πριν το παιχνίδι θα γίνει γνωστή η αποστολή…

Πάλι πριν το παιχνίδι θα ανακοινώσει την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία ο Λεωνίδας Βόκολος για το κρισιμότατο ματς με τον Ιωνικό, όπως είχε κάνει και στον άλλον «τελικό» με το Λεβαδειακό.

Στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής των play outs Ιωνικός - Λαμίας που θα γίνει στο γήπεδο της Νίκαιας στις 20:00’ ο Έλληνας τεχνικός θα έχει μαζί του όλους τους παίκτες, που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, καθώς δεν υπάρχει και κανείς τιμωρημένος.

Για το ματς που αντιστοιχεί σε μία κατηγορία, δε δόθηκαν εισιτήρια στη Λαμία, ενώ για τους φίλους του Ιωνικού, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έβαλε την τιμή στα 5 ευρώ ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν την πολυτέλεια να παίξουν για δύο αποτελέσματα, καθώς μένουν στην κατηγορία ακόμη και με ισοπαλία.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Βοηθοί του είναι οι Δημητριάδης και Πετρόπουλος, ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Κατοικός. Στο VAR ορίστηκε ο Παπαπέτρου με βοηθό τον Σαμοΐλη.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!! 

Μήνυμα στήριξης από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας:

"Το Σάββατο 13 Μαϊου, η ομάδα της Λαμίας, δίνει τον πλέον σημαντικό αγώνα και από τους πιο καθοριστικούς στην ιστορία της, με τον Ιωνικό Νικαίας, για την παραμονή της στην Super League.

Η ομάδα της Λαμίας, αποτελεί τον σημαιοφόρο του Φθιωτικού Ποδοσφαίρου και ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεται στα σαλόνια της Μεγάλης Κατηγορίας της χώρας μας.

Η Βασίλισσα της Ρούμελης ΑΝΗΚΕΙ στην Super League και καλούμε όλο τον φίλαθλο ποδοσφαιρικό κόσμο, να βρίσκεται έστω και νοερά μαζί της, στον δύσκολο αγώνα που δίνει η ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας, εύχεται το καλύτερο αποτέλεσμα στον ΠΑΣ Λαμία και θεωρεί δεδομένη την παραμονή!!"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση