Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Έσπερου Λαμίας ο Γιάννης Ζωγράφος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 12:34 Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Έσπερου Λαμίας ο Γιάννης Ζωγράφος

Ηθικοί οι λόγοι λόγω της επικείμενης συμμετοχής του στις αυτοδιοικητικές εκλογές…

Πέτυχε με τον ΓΣ Έσπερος Λαμίας την άνοδο στην Elite League του μπάσκετ, όμως η θέση ευθύνης του Αντιδημάρχου και η εκ νέου εμπλοκή του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, του υπαγόρευσαν ότι για ηθικούς λόγους έπρεπε να αφήσει τη θέση του Προέδρου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ζωγράφο που ανακοίνωσε την Δευτέρα (3/7) την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Λαμιώτικου Συλλόγου.

Όπως αναφέρει στο κείμενο της επιστολής - παραίτησης «ο λόγος είναι απλός και λειτουργικός» και αναφέρεται στην εμπλοκή του στην τοπική αυτοδιοίκηση και τη θέση ευθύνης  του Αντιδημάρχου Νέας γενιάς, Αθλητισμού και Τουριστικής ανάπτυξης, που όπως αναφέρει τον «υποχρεώνουν ηθικά, έν όψει της προεκλογικής περιόδου των επερχόμενων αυτοδιοικητικών  εκλογών του Οκτωβρίου 2023 , να Παραιτηθώ από την θέση ευθύνης του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, που μου είχατε εμπιστευθεί».

Ο κ. Ζωγράφος ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν και τον συμβούλεψαν, ώστε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, διοικητικό συμβούλιο, αθλητές, προπονητές ,φίλαθλοι και χορηγοί, να φθάσουμε στην μεγάλη επιτυχία, της Ανόδου στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Μού χαρίσατε υπέροχες ,μοναδικές στιγμές , που θα έχω πάντα στην καρδιά μου μια ξεχωριστή θέση», καταλήγει ο κ. Ζωγράφος που εύχεται καλή επιτυχία στον οργανισμό ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, καλή συνέχεια, και καλή πορεία την επόμενη περίοδο,  στην Α2 (Elite League) Εθνική Κατηγορία.

Από την πλευρά του τα Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, «ευχαριστεί τον ΙΩΑΝΝΗ ΖΩΓΡΑΦΟ για την ανιδιοτελή και σπουδαία προσφορά του ,ως προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής καλαθοσφαίρισης του συλλόγου. Κατανοώντας πλήρως τους λόγους παραίτησης, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους του. Παράλληλα ενημερώνουμε ότι εντός του επομένου διαστήματος, θα ανακοινωθεί ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής καλαθοσφαίρισης». 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση