ΕΠΣΦ: Με ασφαλιστικά μέτρα απάντησε η Διοίκηση Καρακάξη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 10:37 ΕΠΣΦ: Με ασφαλιστικά μέτρα απάντησε η Διοίκηση Καρακάξη

Μόνο για κατεπείγουσες υποθέσεις που δεν παίρνουν αναβολή θα ενεργεί προς το παρόν  η Διοίκηση Κορδολέμη…

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη στην ηγεσία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, καθώς μετά την «επιστροφή» των 11 της Διοίκησης του Μιχάλη Κορδολέμη, η πλευρά του Γ. Καρακάξη, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα τα οποία θα συζητηθούν τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Μέχρι τότε η διοίκηση Κορδολέμη θα πρέπει να ενεργεί μόνο σε κατεπείγουσες και ανεπίδεκτες αναβολής υποθέσεις.

Διαβάστε τη νέα ανακοίνωση της Διοίκησης Καρακάξη:

«Τα έντεκα (11) μέλη της νόμιμης διοίκησης του Δ.Σ. της ΕΠΣΦ τα οποία κατέλαβαν τις θέσεις των παραιτηθέντων μελών της αναφερόμενης «διοίκησης Κορδολέμη» προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη ασκώντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δικαιώθηκαν με την χορηγηθείσα προσωρινή διαταγή.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας πιθανολογώντας τον επικείμενο κίνδυνο για την αποφυγή μελλοντικών προστριβών καθώς και το βάσιμο της αίτησης τους έκανε εν μέρει δεκτό το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής, ρύθμισε προσωρινά την κατάσταση και υποχρέωσε τους έντεκα (11) της αναφερόμενης «διοίκησηςΚορδολέμη» να απέχουν από οποιαδήποτε πράξη διαχείρισης και εκπροσώπησης της ΕΠΣΦ πλην όσων αφορούν σε κατεπείγουσες και ανεπίδεκτες αναβολής υποθέσεις του σωματείου (ενδεικτικά πληρωμές ρυθμισμένων χρεών, καταβολές μισθών υπαλλήλων της ΕΠΣΦ, επείγουσες ενέργειες για την προκήρυξη και οργάνωση πρωταθλημάτων περιόδου 2023-2024) προσωρινά για το χρονικό διάστημα μέχρι την συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της πλευράς της διοίκησης Καρακάξη κατά την δικάσιμο της 08-09-2023 και ώρα 10.00π.μ.

Η αναφερόμενη ως «διοίκηση Κορδολέμη» δεν μπορεί να πράξει  οτιδήποτε άλλο εκτός από τα παραπάνω. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και περιμένουμε την οριστική της κρίση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση