ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό προετοιμασίας με την Κ19

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 11:28 ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό προετοιμασίας με την Κ19

Πανέτοιμοι με Βόλο στις 18 Αυγούστου…

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:00’ στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης σε οικογενειακό φιλικό, την Κ19 του Συλλόγου.

Στόχος είναι η ομάδα να βρεθεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα με το Βόλο, που είναι και το εναρκτήριο παιχνίδι της Stoiximan Super League 2023-2024.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για τις 12 Αυγούστου με την ομάδα της Μαγνησίας ματαιώθηκε και στη θέση της θα αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο.

Το φιλικό ματς Λαμία - Ατρόμητος θα γίνει κι αυτό το Σάββατο 12 Αυγούστου στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» με ώρα έναρξης τις 19:00’. Λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να ανακοινωθούν μετά το αποψινό φιλικό με την Κ19.

Η φετινή Λαμία επισήμως - προς το παρόν - αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές με τους τέσσερις τερματοφύλακες, εκ των οποίων οι 14 είναι Έλληνες, ενώ 5 πλέον είναι Ισπανοί. Οι υπόλοιποι 11 είναι όλοι τους από διαφορετική χώρα και συγκεκριμένα, Μολδαβός, Ουρουγουανός, Κοσταρικανός, Ιταλός, Αμερικανός, Λιθουανός, Ούγγρος, Λευκορώσος, Αλβανός, Ολλανδός και Σέρβος.

Η 1η Αγωνιστική

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη Φθιωτική ομάδα 26 ή 27 Αυγούστου με τον Άρη.Φινάλε κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος στις 3 Μαρτίου 2024 με το Λαμία - ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση