ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κράτησε ο Neuville στην αντεπίθεση Rovanpera και Ogier

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 14:34 ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κράτησε ο Neuville στην αντεπίθεση Rovanpera και Ogier

Φοβερές μάχες στις κλασικές «Ακροπολικές» διαδρομές της Φθιώτιδας…

Με τον Τhierry Neuville να εξακολουθεί να προηγείται, 10,9 δλ. μπροστά από τον Sebastien Ogier, ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της 2ης ημέρας του 7ου Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο οδηγός της Huyndai δέχθηκε ισχυρή πίεση όχι μόνο από τον Ogier, αλλά και από τον Kalle Rovanpera, που πήρε τις δύο από τις τρεις πρώτες ειδικές διαδρομές.

Ο Φινλανδός Παγκόσμιος Πρωταθλητής σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική της τρίτης ημέρας στην Παύλιανη. Ο Sebastien Ogier ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του και με διαφορά 1,3 δλ, άφησε πίσω του τον Thierry Neuville που «άργησε» 11,9 δλ., μια επίδοση που του στέρησε προσωρινά την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Εκεί πέρασε για λίγο ο Ogier, με 7,8 δλ. διαφορά από τον Βέλγο οδηγό.

Στην ειδική Καρούτες ο Thierry Neuville απάντησε με τον ταχύτερο χρόνο, 9,8 δλ. μπροστά από τον Sebastien Ogier και τέθηκε και πάλι επικεφαλής του αγώνα με διαφορά 2,0 δλ. μπροστά από τον Γάλλο. Ο Kalle Rovanpera διατήρησε την τρίτη θέση γενικής, ενώ ο Esapekka Lappi έχασε χρόνο, αφού σταμάτησε στην ειδική για αλλαγή ελαστικού.

Στο πρώτο πέρασμα του Ελευθεροχωρίου (ειδική αριθμός 9) ο Kalle Rovanpera σημείωσε και πάλι τον ταχύτερο χρόνο και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή της κατάταξης. Ο Thierry Neuville όμως όπως σημειώσαμε εξακολουθεί να προηγείται και μάλιστα με διαφορά 10,9 δλ. μπροστά από τον Sebastien Ogier. Ο Elfyn Evans τερμάτισε την ειδική με υψηλή πίεση λαδιού σε hybrid mode.

Όλα για το 70ο ΕΚο Ράλλυ Ακρόπολις θα το βρείτε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση