ΠΑΣ Λαμία: Νέα πρόσωπα για επιστροφή στις νίκες με ΟΦΗ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 08:50 ΠΑΣ Λαμία: Νέα πρόσωπα για επιστροφή στις νίκες με ΟΦΗ

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Βόκολος…

Αρκετά νέα πρόσωπα, περιλαμβάνει η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος», σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Λεωνίδας Βόκολος.

Κατά την προσφιλή του τακτική ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε 22 άτομα με τους τρεις τερματοφύλακες. Στους «22» είναι και ο νεοαποκτηθείς Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε και ο Ισπανός Μέσος Ομάρ Σαντάνα.

Σε σύγκριση με το ματς στο «Καραϊσκάκης», στην αποστολή είναι και ο Τόσιτς που είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στη φετινή Λαμία, όπως έδειξε στο λίγο χρόνο που πρόλαβε να παίξει στα play outs. Επίσης στην αποστολή είναι και ο Νταβίντ Σιμόν που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής για την αποβολή του στο ματς με τον Άρη.

Αντίστοιχα εκτός αποστολής είναι οι Τζανδάρης, Μάλτσι, Κοντονίκος και Τσούκαλος.

Η αποστολή: Nagy Gergely, Χατζηεμμανουήλ Βασίλειος, Koselev Alexei, Σαραμαντάς Γεώργιος, Τζανετόπουλος Άνταμ, Pavlovets Aleksandr, Κορνέζος Γεώργιος, Βασιλαντωνόπουλος Σταύρος, Nunez Cristopher, Martinez Ruben, Slivka Vykintas, David Simon, Omar Santana, Τσιλούλης Σωτήρης, Stanko Caleb, Mula Alejantro, Longo Samuele, Carlitos, Τσιλιανίδης Κοσμάς, Tosic Zoran, Lake Toshio, Acuna Mathias

Απέναντι στον ΟΦΗ το συγκρότημα της Φθιώτιδας καλείται να αποδείξει ότι η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν μια κακή παρένθεση και να δείξει τα στοιχεία που ξεδίπλωσε τις δύο πρώτες αγωνιστικές με Βόλο και Άρη.

Η ομάδα του Ηρακλείου πέρυσι επικράτησε δύο φορές σε καθοριστικές στιγμές, όπως τον περασμένο Μάρτιο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο ΔΑΚΛ με το βαρύ 1-4 και στα play outs με το ίδιο σκορ στην Κρήτη. Γενικά στα play outs τις τρεις τελευταίες σεζόν ο ΟΦΗ έχει μόνο νίκες με αυτή του 2021 να τον κρατά στην κατηγορία!

Τελευταία νίκη της Λαμίας είναι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο ΔΑΚΛ το Γενάρη της σεζόν 21-22 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Γιώργου Μανούσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση