Βραζιλιάνο αριστερό μπακ απέκτησε ο ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 08:30 Βραζιλιάνο αριστερό μπακ απέκτησε ο ΠΑΣ Λαμία

Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Σιντκλέι Φερέιρα…

Μία ακόμη μετεγγραφή από το πάνω ράφι για τον ΠΑΣ Λαμία που ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου (13/5/93) Βραζιλιάνου αριστερού οπισθοφύλακα Σιντκλέι Φερέιρα (Sidcley Ferreira) που μέχρι πρότινος έπαιζε στη Δυναμό Κιέβου.

Παλιότερα ο Φερέιρα είχε αγωνιστεί δανεικός στον ΠΑΟΚ (2021-22) έχοντας 31 συμμετοχές (4ος σε λεπτά συμμετοχής) με ένα γκολ (είχε δώσει τη νίκη στον Δικέφαλο στο Αγρίνιο 1-2) και δύο ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος έχει εμπειρίες από την πρώτη κατηγορία της χώρας του, ενώ έχει συμμετοχές στο Europa League με τη Δυνάμο καθώς και στο Conference League με την ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά.

Η απόκτησή του έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο Γιώργος Σαραμαντάς που ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν ως βασικός σε αυτή τη θέση, τραυματίστηκε εντελώς ξαφνικά στο ματς με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση