Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κρίνεται στην εφέσεων το ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 12:05 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κρίνεται στην εφέσεων το ντέρμπι (φωτο intime)

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται και πάλι εκτός των τεσσάρων γραμμών για το ντέρμπι που διακόπηκε στο Φάληρο, αυτή τη φορά στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Μετά την πρωτόδικη βαριά τιμωρία στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να κάνουν έφεση για να αντιστρέψουν την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με μηδενισμό στο ντέρμπι για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα, καθώς και με αφαίρεση 1 βαθμού και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί σήμερα το μεσημέρι (15:30) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και η απόφαση θα εκδοθεί άμεσα, ακόμα κι εντός της ημέρας, διαφορετικά θα γίνει το Σάββατο (4/11), σίγουρα πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της Κυριακής. 

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση