ΑΟ Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ: "Να μη λείψει κανείς από το ματς με ΑΟ Θήρας"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 12:18 ΑΟ Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ: "Να μη λείψει κανείς από το ματς με ΑΟ Θήρας"

Με παρακαταθήκη την πολύ καλή εμφάνιση στα τρία από τα τέσσερα σετ στο ματς με τη Θέτιδα, τα κορίτσια του ΑΟ Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ, υποδέχονται το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο Χαλκιοπούλειο την ομάδα της Θήρας.

Κόντρα σε έναν έμπειρο αντίπαλο που προέρχεται μάλιστα από σερί νικών, η ομάδα του Ηλία Αγγέλη θέλει να πάρει με τη βοήθεια των φίλων της τους πρώτους της βαθμούς.

Διαβάστε το κάλεσμα της διοίκησης:

«Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών, ο Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Θήρας το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα.

Πρόκειται για έναν ακόμα δύσκολο και απαιτητικό αγώνα και η παρουσία όλων σας θα αποτελέσει έξτρα κίνητρο και δύναμη για εμάς!

Καλούμε όλο τον κόσμο της Λαμίας να δώσει ένα βροντερό παρόν στο Χαλκιοπούλειο και όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια των κοριτσιών του Ηλία Αγγέλη και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη και συγχρόνως τους πρώτους μας βαθμούς στο πρωτάθλημα!

Ραντεβού στο γήπεδο - Μην λείψει κανείς»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση