30 χρόνια Α.Σ. "Διόνυσος" Αμφίκλειας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 13:09 30 χρόνια Α.Σ. "Διόνυσος" Αμφίκλειας (ΦΩΤΟ)

Πώς μπορείς να συμπυκνώσεις 30 χρόνια δράσης γεμάτα δυνατές στιγμές, νίκες, ήττες, και μαθήματα ζωής σε μία μόνο βραδιά; Δεν μπορείς. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του πρωτοπόρου και ανήσυχου Α.Σ. "Διόνυσος" Αμφίκλειας, ο οποίος "έκλεισε" τα 30 και το γιόρτασε το Σάββατο, σε μία λαμπερή εκδήλωση.

Το δελτίο τύπου:

Το Κλειστό Γυμναστήριο Αμφίκλειας κατακλύστηκε από φίλους, παλιά και νέα μέλη του Συλλόγου, κυρίως όμως από αναμνήσεις. Η ιστορική αναδρομή της πορείας του υπήρξε ενδεικτική των πολυάριθμων δράσεών του και δημιούργησε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης.

Οι εμπνευστές και συνεχιστές του δραστήριου αυτού συλλόγου μας παρουσίασαν στιγμιότυπα από τις ομάδες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, σκακιού, στίβου, ποδηλάτου και το "Μονοπάτι Παρνασσού". Ακολούθησε απονομή πλακετών σε πρωτεργάτες και αρωγούς, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με δυνατή μουσική από τον dj Τάσο Στρογγύλη και νόστιμο φαγητό από τον chef Φώτη Παρασκευαΐδη.

Συγχαρητήρια σε όλους τόσο για την άρτια διοργάνωση όσο και για τη διαρκή προσφορά τους στον τόπο μας. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν, με το ίδιο πάθος, να δημιουργούν αναμνήσεις και να αποτελούν παράδειγμα για τα παιδιά μας και δεσμευόμαστε ότι ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό κάθε συλλόγου που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση