Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα τίμησαν τον Ζόραν Τόσιτς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 10:48 Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα τίμησαν τον Ζόραν Τόσιτς

Η έκπληξη στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή της Λαμίας ενόψει ΠΑΟΚ…

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον διεθνή Σέρβο άσο της Λαμίας Ζόραν Τόσιτς στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η ομάδα στη Θεσσαλονίκη ενόψει του αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ.

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Manchester United στην Ελλάδα, τον περίμενε για να του θυμίσει το ντεμπούτο του στους «κόκκινους διαβόλους» και να του πάρει την υπογραφή του για τα αναμνηστικά της Λέσχης.

Διαβάστε την ανάρτηση της Λέσχης:

«Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Manchester United στην Ελλάδα βρέθηκε σήμερα με τον Σέρβο πρώην ποδοσφαιριστή των κόκκινων διαβόλων και νυν της Λαμίας, Zoran Tosic.

Να θυμίσουμε ότι ο Zoran αγωνίστηκε με την Manchester United την σεζον 2009-2010. Του χαρίσαμε ένα κάδρο να απεικονίζει τον ίδιο στο ντεμπούτο του τη στιγμή που αντικατέστησε τον Cristiano Ronaldo στο ματς με την Tottenham, καθώς επίσης και μια μπλούζα της Λέσχης μας.

Ο Zoran ήταν ενθουσιασμενος με την επίσκεψή μας αυτη και πολύ ευδιάθετος να συζητήσει και να θυμηθεί μαζί μας τις τις στιγμές που έζησε με τους Κόκκινους Διάβολους. Μας εκμνυστηρεύτηκε οτι παρόλο που δεν είχε την ευκαιρία να αγωνίζεται συχνά με την πρώτη ομάδα, ακόμη και η καθημερινή προπόνηση με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ήταν πιο δύσκολη από το να παίζει παιχνίδια σε πρωταθλήματα άλλων χωρών. Απολάμβανε ιδιαίτερα να παίζει υπό τις εντολές του Sir Alex Ferguson, τον οποίον θεωρεί έναν υπέροχο άνθρωπο και προπονητή που κέρδισε φυσικά όλα τα πιθανά τρόπαια. Μας τόνισε επίσης πώς η στιγμή που υπέγραψε στη Manchester United δεν θα την ξεχάσει ποτέ και την έχει πάντα μέσα στην καρδιά του.

 Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964  για την διάθεση του ποδοσφαιριστή της και ιδιαίτερα τους κυρίους Γιάννη Συρογιάννη και Γιώργο Ζαγκανά για την πολύτιμη βοήθειά τους έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντησή μας μαζί του. Ευχόμαστε από καρδιάς στον Zoran Tosic υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στο χώρο του ποδοσφαίρου. GGMU!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση