Πως η Λαμία έγραψε ιστορία με τη νίκη της επί του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 08:02 Πως η Λαμία έγραψε ιστορία με τη νίκη της επί του Ολυμπιακού

Έσπασε όλες τις παραδόσεις…

Η μεγάλη νίκη της Λαμίας επί του Ολυμπιακού με 1-0 (Σλίβκα 4') εξακολουθεί να απασχολεί και τα στατιστικά της μεγάλης κατηγορίας, καθώς οι Φθιώτες εκτός από το φρένο στο σερί των Πειραιωτών στα θετικά αποτελέσματα στην επαρχία, του χάλασε ένα ακόμη μεγάλο στατιστικό.

Αρχικά η ήττα στη Λαμία για τον Ολυμπιακό, έκοψε ένα απίστευτο σερί 43 αήττητων ματς στην επαρχία. Τελευταία φορά που είχαν χάσει η ερυθρόλευκοι στην επαρχία ήταν στις 21 Οκτωβρίου 2018 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και το γκολ το είχε βάλει ένας πρώην παίκτης της Λαμίας ο Πατρίκ Βουό!

Ο Ολυμπιακός όμως δεν είχε και ήττα στο ξεκίνημα νέου έτους από το 2010, όταν στις 6 Ιανουαρίου 2010 είχε ηττηθεί από την ΑΕΚ στο στάδιο Καραϊσκάκης με 2-1. Σε αυτά τα 13 χρόνια είχε 12 νίκες και μια ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη το 2022, ενώ δεν είχε δεχθεί ούτε τέρμα στις δέκα από τις 13 αναμετρήσεις με τις οποίες άνοιξε τη χρονιά στο πρωτάθλημα.

Τέλος όπως είναι γνωστό μέχρι την Τετάρτη ο Ολυμπιακός δεν είχε χάσει πόντο σε αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία. Στο Κύπελλο μπορεί να είχε το κάζο του 2019 όταν και είχε αποκλειστεί από τους Λαμιώτες στο Καραϊσκάκης, ενώ είχε υποχρεωθεί και σε ισοπαλία στο ΔΑΚΛ με 3-3, όμως στο πρωτάθλημα μετρούσε 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μάλιστα το κοντέρ μέσα στη Λαμία ήταν 0-6 νίκες και 2-19 τέρματα, έχοντας υποχρεώσει και τη Φθιωτική ομάδα στη μεγαλύτερη της εντός έδρας ήττα στη Super League με 0-6.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση