ΑΟΛ 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ - ΑΕΚ το Σάββατο στο Χαλκιοπούλειο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 21:48 ΑΟΛ 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ - ΑΕΚ το Σάββατο στο Χαλκιοπούλειο

Την 4η της βαθμολογίας ΑΕΚ υποδέχεται στο Χαλκιοούλειο το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 στις 18:00’, η ομάδα του ΑΟ Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ.

Οι «κιτρινόμαυρες» έχουν 8 στις 11 νίκες και βλέπουν και φέτος ψηλά.

Ο ΑΟΛ αν και έχει πετύχει περισσότερες νίκες (4) από τον ΟΦ Απολλώνιο και τις ίδιες ακριβώς με άλλες τρεις ομάδες, έχει πέσει στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς.

Τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν από την ομάδα της Αθήνας κι χρειάζονται την υποστήριξη του κόσμου τους.

Διαβάστε την πρόσκληση του Λαμιώτικου σωματείου:

«Το Σάββατο 6/1 στις 18:00 στο Χαλκιοπούλειο η ομάδα μας αντιμετωπίζει για τον πρώτο αγώνα του 2024 έναν σπουδαίο και ιστορικό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ! Καλούμε τον κόσμο της Λαμίας να μας στηρίξει για πολλοστή φορά φέτος ώστε να μας δώσει μια επιπλέον ώθηση να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μας αναλογεί από τον εν λόγω αγώνα! Ραντεβού στο Χαλκιοπούλειο - Σας περιμένουμε όλους».

A.Ο. ΛΑΜΙΑΣ – ΑΕΚ:

Διαιτητές: ΚΟΥΤΣΗΣ - ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Σημειωτής: ΚΑΡΑΒΑΝΑ

Επόπτες: ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ - ΣΤΑΪΚΟΣ

Παρατηρητής: ΠΑΝΑΓΗΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση