Ο Ηλίας Αγγέλης δεν θα είναι πια στον πάγκο του ΑΟ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 09:16 Ο Ηλίας Αγγέλης δεν θα είναι πια στον πάγκο του ΑΟ Λαμίας

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει…!», για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Λαμίας.

Ποτέ κανείς στον ΑΟ Λαμίας 2013 πριν από μία δεκαετία που φτιάξαμε τον σύλλογο, δεν φανταζόταν πως θα ερχόταν η ώρα να βγει αυτή η ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΛ βρίσκονται στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αποχώρηση του Ηλία Αγγέλη από την θέση του προπονητή της ομάδας.

Μας είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη, αφού ο Ηλίας υπήρξε μέλος του συλλόγου και προπονητής της γυναικείας ομάδας και των ακαδημιών από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του. Είναι αυτός που στάθηκε σε όλες τις δύσκολες κ ωραίες στιγμές δίπλα στην ομάδα κ σε όλους όσους την απαρτίζουν. Είναι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς μας και δεν νοείται ΑΟ Λαμίας χωρίς αυτόν.

Για επαγγελματικούς λόγους ο Ηλίας Αγγέλης δεν είναι σε θέση να συνεχίσει από το πόστο του προπονητή στην ομάδα της καρδιάς του. Αντ' αυτού θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες και γνώσεις του στο σύλλογο από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο Ηλίας Αγγέλης έχει υπάρξει ένας από τους κύριους λόγους που η ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα έφτασε σε λιγότερο από μία δεκαετία να αγωνίζεται στη VolleyLeague κ μάλιστα με πολλές επιτυχίες. Είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να το κάνει με τον ίδιο ζήλο κ όρεξη από το νέο του πόστο!

Ηλία, καλή σου επιτυχία! Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σου!

Σε ευχαριστούμε για όλα!!!

ΑΟ Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση