Ο Κώστας Αγγουράς αναλαμβάνει πρώτος προπονητής στον ΑΟ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 09:46 Ο Κώστας Αγγουράς αναλαμβάνει πρώτος προπονητής στον ΑΟ Λαμίας

Γνώστης της ομάδας θα συνεχίσει το έργο του Ηλία Αγγέλη…

Ο άμεσος συνεργάτης του Ηλίας Αγγέλη, Κώστας Αγγουράς αναλαμβάνει επίσημα ως πρώτος προπονητής του ΑΟ Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ, σύμφωνα με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Κώστας Αγγουράς γνωρίζει πολύ καλά το Σύλλογο, έχοντας ξαναδουλέψει στο παρελθόν στο πλευρό του Ηλία Αγγέλη και πλέον, θα είναι αυτός που θα παλέψει με την υπόλοιπη ομάδα για την επίτευξη των στόχων.

Η εμπειρία του είναι σημαντική έχοντας ομάδες σε όλες τις εθνικές κατηγορίες βόλεϊ! Οι ομάδες που έχει «υπηρετήσει» κατά το παρελθόν στην καριέρα του είναι οι εξής:

2008-2009 Ανατόλια

2010 Άρης Θεσσαλονίκης

2011-2013 ΔΑΣΩ Ωραιοκάστρου

2013-2017 Καμpανιακός

2018 ΔΑΣΩ Ωραιοκάστρου

2020-2022  Α.Ο. Λαμίας 2013 

2022-2023 Μακεδόνες Άξιου

Ο νέος τεχνικός τςη Λαμιώτικης ομάδας δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που αναλαμβάνω το πόστο του προπονητή της ομάδας! Ένα πόστο το οποίο αντικαθιστώ ένα φίλο, αδερφό και συνεργάτη που μαζί πορευτήκαμε από τη πρώτη μέρα της ομάδας στη πρώτη κατηγορία! Εύχομαι να είμαι αντάξιος του έργου του στο σύλλογο και το σίγουρο είναι ότι θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό…

Το Δ.Σ του «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ» από την πλευρά του, «εύχεται στον Κώστα καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα και πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση