Το Σάββατο η κοπή πίτας του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 08:20 Το Σάββατο η κοπή πίτας του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης

Tο Δ.Σ. του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης σας καλεί στην κοπή πίτας & στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί στο GREEN LOFT(‘Αγιο Λουκά-αίθουσα εκδηλώσεων) στις 10 Φεβρουαρίου ώρα 21:00.

Θα βραβευτούν οι αθλητές και οι προπονητές του συλλόγου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ,το μέλος της ολυμπιακής επιτροπής,ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας.

Ο σύλλογός  μας έχει στο δυναμικό του πάνω από 200 αθλητές και 100 μέλη, η ομάδα των ανδρών αγωνίζεται στην Ά εθνική κατηγορία και η ομάδα των γυναικών στην ΄Β εθνική κατηγορία,αθλητές μας έχουν πανελλήνιες νίκες και έχουν στελεχώσει τις εθνικές ομάδες juniors αγοριών και κοριτσιών διαχρονικά.

Διοργανώνουμε κάθε χρόνο με την βοήθεια της Ομοσπονδίας πανελλήνια και περιφερειακά πρωταθλήματα,κερδίζοντας πάντα τις εντυπώσεις από τους επισκέπτες για τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και για την φιλοξενία.

Πρόκειται για τουρνουά τένις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα, έχοντας ευρεία απήχηση πανελλήνιας εμβέλειας καθώς στις διοργανώσεις λαμβάνουν μέρος πάνω από 200 αθλητές προερχόμενοι από όλη την επικράτεια, οι οποίοι μαζί με τους συνοδούς τους συμβάλουν στην οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών της πόλης μας και επίσης στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση