Αποθέωση για την αποστολή της ΑΕΚ στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 16:39 Αποθέωση για την αποστολή της ΑΕΚ στα Καμένα Βούρλα

Τα παιδιά των Ακαδημιών του ΑΟ Καμένων Βούρλων τίμησαν Αλμέιδα και παίκτες για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…

«Ο υγιής αθλητισμός ενώνει και διαπαιδαγωγεί»… Με αυτό το σύνθημα ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης, γνωστός για τα φιλοαεκτζίδικα αισθήματά του, παρευρέθηκε στη βράβευση του προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα και των παικτών της «κιτρινόμαυρης» ομάδας, από τον ΑΟ Καμένων Βούρλων που επισκέφτηκαν την αποστολή της Ένωσης στο Ξενοδοχείο «Γαλήνη» όπου κατέλυσε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Αλμέιδα και παίκτες γνώρισαν την αποθέωση από τους μικρούς τους φίλους, που αποτελούν τις Ακαδημίες Κ-14 και Κ-16 του ΑΟ Καμ. Βούρλων και ο πρώτος παρέλαβε και την τιμητική πλακέτα που προορίζεται για την ΑΕΚ και την προσφορά της στο ποδόσφαιρο και τον Ελληνικό αθλητισμό.

«Σήμερα υποδεχθήκαμε την ΑΕΚ! Έτσι θα τους υποδεχθούμε όλους όταν έρθουν στο δήμο μας!», καταλήγει η ανάρτηση του κ. Κυρμανίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση