Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Αύξηση κατά 50% των υποχρεώσεων των Τμημάτων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 23:59 Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Αύξηση κατά 50% των υποχρεώσεων των Τμημάτων

Αναμόρφωση του προϋπολογισμού για το 2024 και αισιοδοξία για το μέλλον στη Γενική Συνέλευση…

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδος, η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, κατά την οποία συζητήθηκαν κι εγκρίθηκαν ο οικονομικός απολογισμός του σωματείου για το έτος 2023 και η αναμόρφωση του προϋπολογισμού για το 2024.

Επίσης εγκρίθηκε και η απόφαση του Δ.Σ. για διαγραφή 16 μελών σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 3 του καταστατικού του σωματείου.

Πρόεδρος της ΓΣ, βάσει καταστατικού, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νικόλαος Τσιλαλής ο οποίος τόνισε ότι ο απολογισμός για το 2023 είναι αυξημένος κατά 50% σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2022, κι αυτό οφείλεται στις αυξημένες υποχρεώσεις των τμημάτων. Επίσης ότι κρίθηκε αναγκαία η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2024 λόγω της διαφοροποίησης της επιχορήγησης από τη Γ.Γ.Α. η οποία θα είναι πάρα πολύ χαμηλότερη από τις αρχικές εκτιμήσεις. Μετά ενημέρωσε εν συντομία τα μέλη για όλα όσα έκανε το νέο Δ.Σ. από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ενώ αναφέρθηκε λεπτομερώς για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας των ανδρών ευχαριστώντας δημόσια τον έφορο του τμήματος Βασίλη Κατσαρέλη για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά του, θέματα τα οποία τα μέλη γνώριζαν λόγω της τακτικότατης ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που πραγματοποιείται.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν κι αυτά στο θέμα του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας αλλά και στην ανάγκη εξεύρεσης κι άλλων οικονομικών πόρων προκειμένου το σωματείο να συνεχίσει να γιγαντώνεται, ενώ το λόγο πήραν σχεδόν όλα τα παριστάμενα μέλη του σωματείου, τα οποία συνεχάρησαν το Δ.Σ. για το έργο που έχει κάνει αλλά και ότι πρέπει να εγγραφούν κι άλλα μέλη αφού η συνδρομή των 24 € το χρόνο δεν είναι απαγορευτική για τις οικονομικές δυνατότητες των περισσοτέρων.

«Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και δημόσια τα μέλη του σωματείου που συμμετείχαν στην έκτακτη Γενική συνέλευση αλλά και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδος για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ. για την πραγματοποίηση της συνέλευσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση