«Κανείς φίλαθλος του ΠΑΟΚ στη Λαμία…»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 12:09 «Κανείς φίλαθλος του ΠΑΟΚ στη Λαμία…»

Έκκληση του υιού Σαββίδη για να προστατευθεί η ομάδα από προβοκάτσια - Νέες δηλώσεις Παπαϊωάννου σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Να μην ταξιδέψει κανείς φίλαθλος του ΠΑΟΚ στη Λαμία για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής (Σάββατο 17/2 19:30') αναφέρει σε ανάρτησή του ο υιός Σαββίδη, Γιώργος προκειμένου να προστατεύσουν την ομάδα τους από προβοκάτσια όπως αναφέρει σε greeklish:

«Ξέρω ότι γι’ αυτό που θα πω μερικοί θα ξινίσουν, άλλοι θα εκνευριστούν και κάποιοι θα συμφωνήσουν! Όμως η θέση ευθύνης που κατέχω δεν μου δίνει περιθώρια… Σας προτρέπω λοιπόν να μην μεταβεί ΚΑΝΕΝΑΣ στην Λαμία, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης και προβοκάτσιας. Μείνανε 9 τελικοί και όλοι σας είσαστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. Μόνο με ενδεχόμενη τιμωρία θα μας στερήσουν αυτό που μας ανήκει. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη».

Η ανάρτηση συνοδευόταν από ασπρόμαυρη φωτογραφία που απεικονίζει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σε μια «old school» φώτο, όπως την ονόμασε.

Εν τω μεταξύ αν και από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Λαμία δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι για τους «ιθαγενείς» οπαδούς, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε σε ένα ακόμη ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης όπου επιβεβαίωσε ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας για τους οποίους θα υπάρξει και ταυτοπροσωπία στην πόρτα με την ταυτότητά τους.

Συγκεκριμένα μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play 96,1 της Θεσσαλονίκης όπου μεταξύ άλλων ανέφερε και για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο ίδιος μην επιτρέποντας και στους ντόπιους φιλάθλους να παρακολουθήσουν το ματς. Επιπλέον όπως αναφέρει θα υπάρξει ζημιά τουλάχιστον 60.000 ευρώ από τα έσοδα που χάνονται.

«Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτη, όπως και όλοι οι αξιωματούχοι της, ενώ θα πρέπει να πω ότι στην Τούμπα μας συμπεριφέρθηκαν άψογα και η φιλοξενία θα είναι ανάλογη από εμάς», συμπλήρωσε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας που έκανε και πρόβλεψη για τον φετινό πρωταθλητή:  «Ο ΠΑΟΚ θα χάσει το πρωτάθλημα μόνο από δική του αυτοκτονία και εφόσον κερδίσει τα δυο ντέρμπι μέσα στην έδρα του θα είναι ο πρωταθλητής. Είναι το μεγάλο φαβορί και λόγω διαφοράς βαθμών και λόγω καλύτερης κατάστασης της ομάδας του αυτή την περίοδο. Είναι μεγάλη ομάδα, με χιλιάδες φιλάθλους και εμείς θα προσπαθήσουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου να παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα, γιατί παίζουμε και για την παραμονή μας».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση