Απίστευτη τραγωδία: Δύο μικρά παιδιά έπεσαν σε σούδα και πνίγηκαν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 08:30 Απίστευτη τραγωδία: Δύο μικρά παιδιά έπεσαν σε σούδα και πνίγηκαν (φώτο αρχείου)

Θρήνος για τα δυο αγγελούδια που βρήκαν τραγικό θάνατο νωρίς το μεσημέρι πάνω στο παιχνίδι....

Τα δυο ξαδελφάκια, ένα αγοράκι 3,5 ετών και ένα κοριτσάκι 4 ετών, έπαιζαν στον καταυλισμό των ρομά, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου στην Αλίαρτο Βοιωτίας.

Δυστυχώς τα δυο παιδιά πάνω στο παιχνίδι βρέθηκαν μέσα σε λιμνάζοντα νερά που υπάρχουν στον καταυλισμό. Σε ένα σημείο όμως είχε δημιουργηθεί μια σούδα, που είχε μέσα νερό, με βάθος ένα μέτρο περίπου.

Οι γονείς που αναζητούσαν τα παιδιά αρκετή ώρα δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είχαν πέσει μέσα στην αυτοσχέδια σούδα με τα λασπόνερα, αφού δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν τόσο βαθειά.

Ένας από τους θείους φέρεται να έκανε την μακάβρια ανακάλυψη και τότε έτρεξαν όλοι και ανέσυραν τα παιδιά, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Τα δυο παιδάκια μεταφέρθηκαν στις 13:45' στο ΚΥ Αλιάρτου, χωρίς τις αισθήσεις τους, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, αφού όπως όλα δείχνουν είχαν αρκετή ώρα μέσα στη σούδα, με αποτέλεσμα να πνίγουν.

Στη συνέχεια τα δυο αγγελούδια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και θα ακολουθήσει νεκροψία νεκροτομή στην Αθήνα για να διαπιστωθεί και τυπικά από τι προήλθε ο θάνατός τους.

Ο Εισαγγελέας Λιβαδειάς άσκησε δίωξη σε βάρος των γονιών για παραμέληση ανήλικου και διέταξε έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα δυο ξαδελφάκια, ενώ έξω από το νοσοκομείο Λιβαδειάς έχει στηθεί ένα ατελείωτο μοιρολόι από τους συγγενείς για τον χαμό των δυο παιδιών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση