Τον ΓΓ Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων συνάντησε ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 12:46 Τον ΓΓ Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων συνάντησε ο Γιάννης Οικονόμου

Συνάντηση με τον Γ.Γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Καθηγητή Κωνσταντίνο Αραβώση, πραγματοποίησε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν, περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις, διαχείριση υδάτων και δασικές περιοχές στην Φθιώτιδα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όπως αναφέρει ο βουλευτής Φθιώτιδας, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις στρεβλώσεις και τις υπερβολές που υπάρχουν γύρω από τις χαρακτηρισμένες ζώνες Natura. Στρεβλώσεις και υπερβολές που έχουν σαν αποτέλεσμα σε ένα 30% της ελληνικής επικράτειας και αναλογικά και σε μεγάλο μέρος της Φθιώτιδας - ιδιαίτερα στην δυτική Φθιώτιδα - να μην μπορεί να αναπτυχθεί επενδυτική δραστηριότητα. Το θέμα είχε τεθεί στον κ. Οικονόμου από τη Δημοτική Αρχή Μακρακώμης κατά την πρόσφατη συνάντηση στο δημαρχείο της περιοχής. 

Ο κ. Οικονόμου ενημέρωσε τον κ. Γενικό ότι το επόμενο διάστημα θα φέρει το θέμα στη Βουλή με σχετική ερώτηση του, ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση έχει εντοπίσει τα προβλήματα σχετικά με τις ζώνες Natura και σκοπεύει στο άμεσο μέλλον, μετά και τη σχετική διαβούλευση να αντιμετωπίσει θεσμικά τα ζητήματα που υπάρχουν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση